Χάαλαντ: Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι ελπίζει σε... γάμο ανάμεσα στον Μπαπέ και τη Ρεάλ

haalandmbappe
Πώς η ενδεχόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης επηρεάζει τη Μάντσεστερ Σίτι και την υπόθεση ανανέωσης του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μετά από ένα σωρό εξελίξεις επί εξελίξεων, ο... γάμος ανάμεσα στον Κιλιάν Μπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πιο πιθανός από ποτέ, με πολλαπλά δημοσιεύματα του εξωτερικού να θέλουν τον Γάλλο να τα έχει βρει σε όλα με τη Βασίλισσα εν όψει του ερχόμενου Ιουνίου. Το ενδιαφέρον ωστόσο, είναι πως η έκβαση του συγκεκριμένου σίριαλ δεν πρόκειται να επηρεάσει μόνο τον Μπαπέ και τους Μερένγκες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ισπανική AS, Μάντσεστερ Σίτι και Έρλινγκ Χάαλαντ... παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις και αναλογίζονται τη δική τους σχέση. Είναι δεδομένο πως ο Νορβηγός killer μόνο αδιάφορος δεν περνάει στη Βασίλισσα, η οποία στο παρελθόν έχει ενδιαφερθεί για εκείνον, ειδικά από τη στιγμή που φημολογείται πως στο συμβόλαιό του υπάρχει «μυστική» ρήτρα για το 2024.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως θα φάνταζε σχεδόν αδύνατο η Ρεάλ να μπορέσει να «σηκώσει» το βάρος δύο τεράστιων συμβολαίων ταυτόχρονα! Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ λοιπόν, όσο ο Μπαπέ πλησιάζει στους Μερένγκες, τόσο απομακρύνεται ο Χάαλαντ, κάτι που θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Σίτι άμεσα.

«Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε για δέκα χρόνια εδώ», δήλωσε για τον 23χρονο ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρόσφατα και όπως προκύπτει, οι Σίτιζενς έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να τού ανανεώσουν το συμβόλαιο. Το τρέχον έχει ισχύ μέχρι το 2027.

Και σε αυτή τη διαδικασία, ο «γάμος» Μπαπέ - Ρεάλ θα ήταν ένας πολύτιμος σύμμαχος για τη Σίτι, μιας και ο Χάαλαντ θα ένιωθε πως οι πιθανότητές του να προσγειωθεί στη Μαδρίτη με τον Γάλλο εκεί δείχνουν μικρές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα