Τσιμίκας: Έκανε χατ-τρικ με βολέ και την... είπε στον Άντριαν (vid)

Τσιμίκας: Έκανε χατ-τρικ με βολέ και την... είπε στον Άντριαν (vid)

tsimikas_volleys
«Καυτός» και κεφάτος, ο Κώστας Τσιμίκας επιστρέφει σιγά σιγά στο 100% μετά τον τραυματισμό και δείχνει να το διασκεδάζει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ.

Όσο πάει ο Κώστας Τσιμίκας αφήνει ολοένα και περισσότερο τον τραυματισμό του πίσω του. Ο Έλληνας μπακ επέστρεψε στη δράση στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι και πλέον μετρά αντίστροφα για να βρεθεί ξανά στο 100%, εν όψει και των κρίσιμων play-offs της εθνικής Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro.

Αυτό πάντως δεν φαίνεται πως θα αργήσει και πολύ, αφού ο Greek Scouser έδειξε ιδιαίτερα «καυτός», αλλά και ευδιάθετος, στην τελευταία προπόνηση των Ρεντς.

«Πριν το πέναλτι στον τελικό, ένιωσα σαν να πηγαίνω Λίβερπουλ-Αθήνα με τα πόδια!»

Ο «Tsimi» έκανε τρία διαδοχικά εντυπωσιακά τελειώματα με βολέ και πέτυχε ισάριθμα τέρματα σε μια από τις ασκήσεις της Λίβερπουλ. Αφού αποθεώθηκε δε, από τους συμπαίκτες του, θέλησε να κάνει και... καζούρα στον Άντριαν.

«Τα αφιερώνω σε αυτόν τον τύπο εκεί πέρα, τον Άντριαν, που όταν αστόχησα στο πρώτο μου σουτ μού είπε να σταματήσω», ανέφερε χιουμοριστικά ο Τσιμίκας μπροστά στην κάμερα της Λίβερπουλ, δείχνοντας τον Ισπανό συμπαίκτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα