Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρώτος στόχος για αθλητικός διευθυντής ο Νταν Άσγουορθ

Ratcliffe
Σύμφωνα με το «Athletic», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Νταν Άσγουορθ της Νιουκάστλ για την θέση του αθλητικού της διευθυντή.

Η είσοδος του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται προ των πυλών, μετά και την έγκριση που πήρε από την αρμόδια επιτροπή της Premier League την Τρίτη (13/02) και γι' αυτό όλοι στον σύλλογο εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη ώρα.

Αυτή η προετοιμασία θα περιλαμβάνει προφανώς και την προσθήκη στον σύλλογο ικανών στελεχών για να τρέξουν την ομάδα. Ήδη έχει γίνει προεργασία για κάποια απ' αυτά, με το «Athletic» να κάνει γνωστό τον άνθρωπο που οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ως νούμερο ένα στόχο για την θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Ο λόγος για τον 52χρονο Άγγλο Νταν Άσγουορθ, ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή την ίδια θέση στην Νιουκάστλ, στην οποία βρίσκεται από τις 30 Μαΐου του 2022. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στην Μπράιτον για μία τριετία (2019-2022), ως διευθυντής του ανταπτυξιακού προγράμματος στην εθνική Αγγλίας (2013-2018) ενώ έχει περάσει και από Γουέστ Μπρομ, Κέιμπριτζ και Πιτέρμπορο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα