Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Είπε το «ναι» στον Ράτκλιφ και η FA

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Είπε το «ναι» στον Ράτκλιφ και η FA

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Είπε το «ναι» στον Ράτκλιφ και η FA
Την έγκριση της για την εξαγορά μεριδίου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έδωσε η FA, με τον Άγγλο δισεκατομμυριούχο να αναλαμβάνει και επίσημα το 25% των «κόκκινων διαβόλων».

Εποχή Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και με τη... βούλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σχεδόν μια ημέρα μετά την έγκριση της Premier League, η αγγλική ομοσπονδία FA είπε επίσης το μεγάλο «ναι» κλείνοντας οριστικά την υπόθεση.

Ο Άγγλος δισεκατομμυριούχος αναλαμβάνει και επίσημα πλέον το 25% των «κόκκινων διαβόλων» καθώς η έγκριση της FA ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να σφραγιστεί με κάθε επισημότητα η εξαγορά του 25% των μετοχών του συλλόγου.

Η έγκριση αυτή αφορά την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» στην WSL. Ο Ράτκλιφ αναμένεται να αναλάβει το αθλητικό πρότζεκτ της ομάδας, καθώς φέρεται να επιθυμεί και την ανακαίνηση του «Ολντ Τράφορντ» ή ακόμα και το χτίσιμο ενός νέου γηπέδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα