Μάντσεστερ Σίτι: Στα τέλη του φθινοπώρου η απόφαση για τις 115 παραβάσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Στα τέλη του φθινοπώρου η απόφαση για τις 115 παραβάσεις

Πεπ
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα η απόφαση για τις 115 παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα ανακοινωθεί στα τέλη του επόμενου φθινοπώρου.

Όλο και πιο κοντά στο να μάθει την απόφαση για τις 115 παραβάσεις της είναι η Μάντσεστερ Σίτι! Η μεγάλη μέρα των «πολιτών» πλησιάζει, όσον αφορά την απόφαση της Premier League για τις 115 παραβάσεις του αγγλικού συλλόγου, καθώς σύμφωνα με νέο αγγλικό δημοσίευμα η ποινή της πρωταθλήτριας Αγγλίας και Ευρώπης αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέσα στον επόμενο φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει η Daily Mail οι υπεύθυνοι που εξετάζουν την υπόθεση της Σίτι έχουν ήδη ενημερώσει τον σύλλογο ότι θα γνωστοποιήσουν την απόφαση στα τέλη του επόμενου φθινοπώρου κάτι που σημαίνει ότι η ανακοίνωση θα γίνει γνωστή στα τέλη του Νοέμβρη του 2024.

Τον περασμένο χειμώνα, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι η έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών» ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018! Συνολικά, οι οικονομικές παραβάσεις της Σίτι ανέρχονται στις 115!

«Δεν πρόκειται να πω ούτε μια λέξη για την Έβερτον, διότι δεν γνωρίζω τι πραγματικά έχει συμβεί. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, αυτή και η δική μας. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει: "Γιατί δεν δικάζεται η Σίτι;". Αλλά ας περιμένουμε λίγο. Δεν είναι το ίδιο. Η μια περίπτωση είναι πιο περίπλοκη.

Με ρωτάτε λες και έχουμε ήδη τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι. Πάντως, είναι πιο πιθανό να μείνω αν πέσουμε στη League One, παρά αν πάρουμε το Champions League», είχε απαντήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο τιμωρίας της Σίτι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα