Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Ο Ρόδρι είχε παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι

Newsroom
rodri_manchester_city_1

bet365

Ο Ρόδρι μπορεί να χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Σίτι απέναντι στην Τσέλσι, αλλά είχε παράπονα από τη διαιτησία και θεώρησε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερα απ' το ματς.

Ο Ρόδρι «απάντησε» στο γκολ του Στέρλινγκ και έσωσε την Μάντσεστερ Σίτι από την ήττα κόντρα στην Τσέλσι στο «Έτιχαντ» (1-1), αλλά μετά το τέλος του ματς, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρόδρι ήταν δυσαρεστημένος που, κατά τη γνώμη του, δεν υπήρξαν αρκετοί έλεγχοι VAR υπέρ της Σίτι στο παιχνίδι. Ενώ όπως τόνισε όταν γίνεται έλεγχος μιας φάσης στο VAR για την Σίτι, ο διαιτητής δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο στη μελέτη της απόφασης.

Μιλώντας στο Match of the Day του BBC, παραπονέθηκε λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή, αλλά δεν θυμάμαι παιχνίδι με τόσους πολλούς ελέγχους VAR και κανέναν για εμάς, έλα ρε φίλε. Πάντα βλέπεις το πρόσωπο του διαιτητή και είναι "προχώρα, προχώρα"».

Η Σίτι γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα πόσο σημαντικός μπορεί να είναι κάθε βαθμός στην κούρσα για τον τίτλο και με την Άρσεναλ να κερδίζει 5-0 εκτός έδρας στην Μπέρνλι, ο Ρόδρι μπορεί να νιώθει την ένταση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα