Τσιμίκας: Προστάτεψε τον διαιτητή Τίρνεϊ από... μαινόμενο οπαδό της Φόρεστ! (vid)

Νίκος Κικίδης
Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας λειτούργησε αποτρεπτικά στο φινάλε του Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ και προστάτεψε τον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ, από έναν οπαδό που είχε εισβάλλει στο γήπεδο.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πανηγυρίσει κομβικό διπλό στο φινάλε απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς με τον Ντάργουιν Νούνιες να σκοράρει σε νεκρό χρόνο λύγισε με 1-0 τους Reds και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League.

Το γκολ των φιλοξενούμενων βέβαια προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη που φέρεται να κυνήγησε στη φυσούνα τον ρέφερι, Πολ Τίρνεϊ, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα χρειάστηκε την προστασία του Κώστα Τσιμίκα για να γλιτώσει από έναν οργισμένο οπαδό των γηπεδούχων!

Συγκεκριμένα σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται η στιγμή που ένας οπαδός έχει εισβάλλει στο χορτάρι και κατευθύνεται με απειλητικές διαθέσεις προς τον ρέφερι του αγώνα, προτού ο Τσιμίκας μπει μπροστά για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Τελικά ο συγκεκριμένος οπαδός αρκέστηκε στο να τα... ψάλλει στον Τίρνεϊ σε έντονο ύφος για τον έξτρα χρόνο που κράτησε και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια του «City Ground».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα