Γκουαρδιόλα: Η ιδιαίτερη εξήγηση που έδωσε για τις χαμένες ευκαιρίες της Νότιγχαμ

Η ιδιαίτερη εξήγηση που έδωσε ο Γκουαρδιόλα για τις χαμένες ευκαιρίες της Νότιγχαμ

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξήγησε πως οι χαμένες ευκαιρίες της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν οφείλονται μόνο στην τύχη, αλλά σε κάποιους άλλους παράγοντες.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, που προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» τόνισε πως πέρα από την τύχη σημαντικό ρόλο στις χαμένες ευκαιρίες των «tricky trees» έπαιξαν και η κατάσταση του χορταριού του αγωνιστικού χώρου, αφού, όπως εξήγησε, το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν ξερός και σκληρός δυσκόλεψε την ζωή των παικτών του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Αναλυτικά το απόσπαμα αυτό:

«Ήμασταν τυχεροί που το γήπεδο ήταν στεγνό και σκληρό. Με καλύτερες συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο αυτοί θα είχαν σκοράρει. Δεν πήγε τίποτα λάθος μ' αυτό, αλλά το γεγονός πως ήταν στεγνό μας βοήθησε. Ήμασταν τυχεροί με τις ευκαιρίες που είχαν, δεν μπορούσαν να κάνουν καλή επαφή με την μπάλα εξαιτίας του γηπέδου.Το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο - σαν την ρίψη ενός νομίσματος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα