Αποκαλυπτικός Τονάλι: «Με τον τζόγο ρισκάρεις φιλίες, σχέσεις και τη δουλειά σου, το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι λύση»

Αποκαλυπτικός Τονάλι: «Με τον τζόγο ρισκάρεις φιλίες, σχέσεις και τη δουλειά σου, το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι λύση»

Τονάλι
Ο Σάντρο Τονάλι που τιμωρήθηκε πρόσφατα για παραβάσεις στοιχηματισμού, μίλησε για όλους και για όλα σε μαθητές του σχολείου στο Μπάρι.

Ο Σάντρο Τονάλι που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για παράβαση κανόνων στοιχηματισμού, απέχει από τις υποχρεώσεις της Νιούκαστλ και βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και μίλησε σε μαθητές σε σχολείο στο Μπάρι για τον τζόγο.

Ο 24χρονος μέσος τόνισε στους μαθητές πως με τον τζόγο ρισκάρει κανείς να χάσει σχέσεις, φιλίες αλλά και την ίδια του την εργασία όπως εκείνος και αποκάλυψε πως το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι ποτέ η λύση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τονάλι στους μαθητές

«Ίσως κάποιοι από εσάς εδώ να στοιχηματίζουν και να μην μιλούν για αυτό, πολλές φορές κλεινόμαστε στους εαυτούς μας. Το να ποντάρεις έχοντας έναν πολύ μεγάλο μισθό και το να ασχολείσαι με τον τζόγο είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Εγώ έκανα ένα μεγάλο λάθος που κρυβόμουν και δεν μιλούσα για αυτό. Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις τον εαυτό σου, μπορούν να σε βοηθήσουν άλλοι.

Με τον τζόγο ρισκάρεις φιλίες, σχέσεις, τη δουλειά σου. Το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι ποτέ η λύση. Πρέπει να μιλάς και να είσαι ανοιχτός στο να δεχθείς βοήθεια. Το μεγαλύτερό μου κέρδος δεν είναι τα συμβόλαια εκατομμυρίων, αλλά το ότι είμαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που με αγαπούν και μου το δείχνουν καθημερινά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα