Λίβερπουλ: Το «Ανφιλντ» αποθέωσε τον Κλοπ στο τελευταίο του παιχνίδι (vid)

Λίβερπουλ: Το «Ανφιλντ» αποθέωσε τον Κλοπ στο τελευταίο του παιχνίδι (vid)

Νίκος Κικίδης
anfield_klopp
Το «Ανφιλντ» αποχαιρέτησε τον Γιούργκεν Κλοπ με τις τιμές που του αρμόζουν, με τον κόσμο της ομάδας να σχηματίζει το όνομά του στις εξέδρες του γηπέδου.

Μια εποχή φτάνει επίσημα στο τέλος της για τη Λίβερπουλ. Μετά από εννιά χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από το Μέρσεϊσαιντ, με το «Ανφιλντ» να αποδεικνύεται ιδιαίτερα φορτισμένο στο τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουλβς.

Εννιά χρόνια άλλωστε γεμάτα χαρές με κατακτήσεις Champions League, Premier League, FA Cup και EFL Cup (μεταξύ άλλων» δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα και οι οπαδοί της Λίβερπουλ το γνωρίζουν πρώτοι από όλους.

Το απέδειξαν μάλιστα στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Γερμανού προπονητή, καθώς σχημάτισαν το όνομα «Γιούργκεν» στις εξέδρες και αφιέρωσαν το «You'll never walk alone» στον αγαπημένο τους τεχνικό που θα τους αποχαιρετήσει στο φινάλε της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα