Τσέλσι: «Λύγισε» ο Τιάγκο Σίλβα στο αντίο του στους «μπλε» (vid)

Τσέλσι: «Λύγισε» ο Τιάγκο Σίλβα στο αντίο του στους «μπλε» (vid)

ΤΙΑΓΚΟ

bet365

Ο Τιάγκο Σίλβα πήρε τον λόγο μετά το τέλος του αγώνα με την Μπόρνμουθ και αφού ευχαρίστησε ολόκληρο τον οργανισμό της Τσέλσι, αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους φιλάθλους της ομάδας.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Τσέλσι έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Τιάγκο Σίλβα. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην πατρίδα του με σκοπό να κλείσει την καριέρα του στην Φλαμένγκο από όπου ξεκίνησαν όλα.

Ο 39χρονος πήρε τον λόγο μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με σκοπό να πει το τελευταίο αντίο στους «μπλε». Αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο για όσα του έδωσε, ο Τιάγκο Σίλβα αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας, μιλώντας με δάκρυα στα μάτια.

Παράλληλα δεν έκρυψε το όνειρο του να δει κάποια μέρα τους δυο του γιους να φοράνε τη φανέλα της Τσέλσι. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει μόνος του στην πατρίδα του, καθώς η οικογένεια του θα παραμείνει στο Λονδίνο.

Οι δυο του γιοι αγωνίζονται στις ακαδημίες της Τσέλσι και μάλιστα αμφότεροι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Τιάγκο Σίλβα θέλησε να επιστρέψει μόνος του στη Βραζιλία, καθώς πιστεύει σε μεγάλο βαθμό και στους δυο του γιους και στο ότι μπορούν και οι δύο να τα καταφέρουν και μια ημέρα να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι όπως έκανε ο ίδιος.

@Photo credits: INTIME
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα