Τσέλσι και Μαρέσκα πλησιάζουν σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο!

Τσέλσι και Μαρέσκα πλησιάζουν σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο!

Έντσο Μαρέσκα
Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι μοιάζει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

Η αναζήτηση προπονητή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της για την Τσέλσι. Οι Μπλε για εβδομάδες είχαν ανιχνεύσει την αγορά για τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της ομάδας και τελικά κατέληξαν σε ένα προφίλ... γνώριμο με τα δρώμενα της Αγγλίας.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομανο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το κλαμπ του για διετές συμβόλαιο.

Μετά την άνοδο με τη Λέστερ στην Premier League ο Ιταλός φαίνεται πως θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θα αναλάβει να αναγεννήσει τους Μπλε που πέρασαν από χίλια κύματα τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Μαρέσκα είχε υπάρξει και μια σεζόν στο τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι (2022-2023), με την οποία έφτασε μέχρι την κατάκτηση ενός ονειρικού τρεμπλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα