Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα, αφήνοντας αιχμές για Τσέλσι

Newsroom
κλοπ

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στο Λίβερπουλ προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν με ενθουσιασμό 11.00 φίλαθλοι, ενώ δεν έλειψαν αναφορές για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σιτι.

Ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων» ξέσπασε σε κλάματα, καθώς οπαδοί φώναζαν συνθήματα υπέρ του κατά την διάρκεια ενός βίντεο που έδειχνε τις καλύτερες στιγμές του . Παράλληλα ο Γερμανός τεχνικός μίλησε ανοικτά για θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό κοινό .

Αρχικά δήλωσε ότι θα πανηγύριζε με παρέλαση με λεωφορείο αν η Λίβερπουλ κέρδιζε την Premier League που έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι , σε περίπτωση καταδίκης των Citizens για τις 115 κατηγορίες περί παραβίασης του Financial Fair Play .Όσον αφορά την απόλυση του Ποτσετίνο από την Τσέλσι ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι :

«Θα πρέπει να είμαστε πραγματικά ευτυχείς που έχουμε αυτούς τους ιδιοκτήτες και όχι τους τύπους που αγόρασαν το κλαμπ του Λονδίνου και άλλα πράγματα. Δεν θα είχα επιβιώσει ούτε ένα χρόνο στη Λίβερπουλ (με αυτούς επικεφαλής). 'Σπουδαία εξέλιξη αλλά όχι αρκετά καλή, απολύστε τον! Ένα χρόνο αργότερα: ''Απολύστε τον''. Μετά παίζουν τελικά ποδόσφαιρο όπου ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να ανακάμψουν και απολύουν τον προπονητή ούτως και να έχει».

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα έσοδα από την εκδήλωση πήγαν στο Liverpool foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διαθέτει ο σύλλογος και ο Κλοπ θα είναι σύντομα πρεσβευτής .

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα