Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Ράτκλιφ συναντήθηκε με τον Τούχελ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Ράτκλιφ συναντήθηκε με τον Τούχελ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Ράτκλιφ συναντήθηκε με τον Τούχελ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τόμας Τούχελ και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είχαν ραντεβού στο Μονακό για να συζητήσουν για πιθανή συνεργασία τους. Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έκλεισε τη σεζόν με τον θρίαμβο στον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Κόκκινων Διαβόλων. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, είχε συνάντηση με τον Τόμας Τούχελ για να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία τους.

Οι δυο πλευρές είχαν ραντεβού την περασμένη Τρίτη (9/6) στο Μονακό, με τον Γερμανό τεχνικό να αναλύει στον Βρετανό δισεκατομμυριούχο το πλάνο του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα ο μέχρι πρότινος κόουτς της Μπάγερν αναφέρθηκε και στα ζητήματα των Τζέιντον Σάντσο και Μέισον Μάουντ, από τους οποίους ο Ολλανδός προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων δεν κατάφερε να πάρει τον καλύτερο τους εαυτό.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδα ο Τεν Χαγκ δεν θα συνέχιζε στη Γιουνάιτεντ, ασχέτως κατάληξης στον τελικό του FA Cup και ο Τούχελ ήταν ο εκλεκτός του Ράτκλιφ. Όπως προκύπτει οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού αναμένονται μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο πήγε... κόντρα στο ρεπορτάζ των Times και μετέδωσε πως ο Τούχελ δεν σκοπεύει να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα