Βαϊνάλντουμ: «Ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με Κλοπ και Μουρίνιο»

Βαϊνάλντουμ: «Ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με Κλοπ και Μουρίνιο»

Βαϊνάλντουμ: «Ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με Κλοπ και Μουρίνιο»
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, Άρνε Σλοτ, ο οποίος διαδέχτηκε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η εποχή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ έκλεισε έπειτα από εννέα χρόνια και πλέον ξεκινάει αυτή του Άρνε Σλοτ. Ο Ολλανδός τεχνικός ανακοινώθηκε από τον... ίδιο τον Γερμανό κόουτς, μετά το τελευταίο του ματς στο «Άνφιλντ» και ήδη έχει σηκώσει «μανίκια».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, αγωνίστηκε πέντε χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ στους Reds και σε δηλώσεις του στην «Algemeen Dagblad», ανέφερε πως ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον προκάτοχο του και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Προπονήθηκα με την Φέγενορντ για λίγες ημέρες στην αρχή της περασμένης σεζόν και είδα τον τρόπο που δούλευε ο Σλοτ. Η προπόνηση που έκανε ήταν πολύ υψηλού επιπέδου.

Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Κλοπ και με τον Μουρίνιο και να πω ότι ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Το μόνο θέμα είναι πως έρχεται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει στην Λίβερπουλ ό,τι πέτυχε και στην Φέγενορντ», ανέφερε ο Βαϊνάλντουμ.

Ο 33χρονος μέσος αγωνίστηκε 237 φορές στη Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Κλοπ, σκόραρε 22 γκολ, έδωσε 16 ασίστ και κατέκτησε πρωτάθλημα, Champions League, UEFA Super Cup και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα