Χάαλαντ: Έφοδος της Αστυνομίας σε beach bar που διασκέδαζε

Χάαλαντ: Έφοδος της Αστυνομίας σε beach bar που διασκέδαζε

Νίκος Κικίδης
Χάαλαντ Μαρβέγια
Απρόοπτα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια των διακοπών του, καθώς η Αστυνομία της Ισπανίας έκανε έφοδο σε beach bar που διασκέδαζε.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μπορεί να κινείται σε τροχιά EURO 2024, αλλά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι περίοδος διακοπών. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι άλλωστε δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Νορβηγία στα γήπεδα της Γερμανίας και αυτές τις μέρες χαλαρώνει στην Μαρβέγια της Ισπανίας.

Ακόμα και στις διακοπές του ωστόσο ο Χάαλαντ δεν μπορεί να ηρεμήσει! Και για αυτό φρόντισε η τοπική Αστυνομία... Όπως έγινε γνωστό εξάλλου, οι Αρχές της Ισπανίας έκαναν έφοδο στο beach bar που διασκέδαζε ο Νορβηγός, εξοπλισμένοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη.

Από εκεί και πέρα οι άνδρες της Αστυνομίας έβαλαν «στοπ» στο πάρτι και ζήτησαν τα στοιχεία των θαμώνων του μαγαζιού, σε έναν τυπικό έλεγχο μετά από κάποιους πυροβολισμούς που είχαν συμβεί στην περιοχή πριν από μερικές εβδομάδες.

Τέλος καλό, όλα καλά βέβαια για τον Νορβηγό, ο οποίος μπορεί να είδε τις στιγμές χαλάρωσης να διακόπτονται απότομα, αλλά χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα