Τσέλσι μεταγραφές: Τα βρήκε με την Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Μάατσεν

Μάατσεν
Σύμφωνα με αποκλειστικό του «Athletic», ο Ίαν Μάατσεν της Τσέλσι, που έφτασε στον τελικό του Champions League με την Ντόρτμουντ όπου έπαιξε ως δανεικός, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα.

Το «Athletic» αποκάλυψε πως η Τσέλσι συμφώνησε να παραχωρήσει τον Ίαν Μάατσεν στην Άστον Βίλα αντί ενός ποσού λίγο κάτω από τα 41,3 εκατ. ευρώ που ήταν η οψιόν αγοράς που είχε στο συμβόλαιό του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 22χρονος Ολλανδός δόθηκε δανεικός από τους «μπλε» του Λονδίνου τον Γενάρη στην γερμανική ομάδα κι εκείνος κατάφερε να καθιερωθεί και να φτάσει μαζί της μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου αγωνίστηκε βασικός, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρόπαιο χάνοντας από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0.

Οι Βεστφαλοί δεν μπόρεσαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αφού ήταν πολύ ακριβή η οψιόν αγοράς που υπήρχε στο deal για κείνους μιας και άγγιζε τα 41,3 εκατ. ευρώ κι έτσι εκείνος γύρισε στην Τσέλσι. Στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν μπόρεσε να βρει θέση για τον φετινό σχεδιασμό κι έτσι προτιμήθηκε η πώλησή του, ώστε να εξασφαλιστούν και σημαντικά έσοδα για το ταμείο του συλλόγου.

Ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με την Άστον Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα