Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Έρικ Μορέιρα (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Έρικ Μορέιρα (vid)

Ταλέντο από την Γερμανία κλείνει η Νότιγχαμ Φόρεστ

bet365

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην μεταγραφή του 18χρονου Έρικ Μορέιρα που είναι διεθνής με την Κ18 της εθνικής Γερμανίας.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ όπου έγραψε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ πλησιάζει στην απόκτηση του Έρικ Μορέιρα. Πρόκειται για 18χρονο Γερμανό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ζανκτ Πάουλι.

Ο Μορέιρα φέτος πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με την β' ομάδα του γερμανικού κλαμπ σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας μία ασίστ στην τρίτη κατηγορία που αγωνιζόταν ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την ανδρική της Ζάνκτ Πάουλι, η οποία πήρε φέτος την άνοδο στην Bundesliga. Μάλιστα, είναι διεθνής και με την Κ18 της εθνικής Γερμανίας, με την οποία έχει τέσσερις συμμετοχές.

Το κόστος αυτού του deal αναμένεται να φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα