Τσέλσι: Απέκτησε τον Εστεβάο Γουίλιαν από την Παλμέιρας με 34 εκατ. ευρώ

Τσέλσι: Απέκτησε τον Εστεβάο Γουίλιαν από την Παλμέιρας με 34 εκατ. ευρώ

estevao_willian

bet365

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου 17χρονου εξτρέμ, Εστεβάο Γουίλιαν, από την Παλμέιρας με 34 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι έκανε δικό της τον Εστεβάο Γουίλιαν από την Παλμέιρας με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 34 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 17χρονος εξτρέμ «αποζημίωσε» κάπως έτσι τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα, τόσο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας όσο και στο Copa Libertadores, καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές φέτος, σκόραρε οκτώ γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ. Ο Μεσίνιο, όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του αποτελεί, προϊόν των ακαδημιών της Παλμέιρας με τον τεχνικό της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, να τον εμπιστεύεται από νωρίς δίνοντάς του αρκετές ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα.

Η Παλμέιρας θα πάρει 34 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι και επιπλέον 6 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους στόχων και θα κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο στις τάξεις της τον Γουίλιαν, ο οποίος θα μετακομίσει του χρόνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου βρίσκονται ήδη από φέτος οι συμπατριώτες του Αντρέι Σάντος, Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Άντζελο Γκάμπριελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα