Τσέλσι μεταγραφές: Ξεκίνησε συνομιλίες με τον Τζόναθα Ντέιβιντ της Λιλ

Τσέλσι μεταγραφές: Ξεκίνησε συνομιλίες με τον Τζόναθα Ντέιβιντ της Λιλ

bet365

Η Τσέλσι θέλει να ενισχύσει την γραμμή... κρούσης της κι έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ.

Σύμφωνα με το «Athletic», η Τσέλσι έχει «κλειδώσει» το όνομα του Τζόναθαν Ντέιβιντ κι έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

O 24χρονος Καναδός επιθετικός βρίσκεται ψηλά στα ονόματα της λίστας των «μπλε του Λονδίνου» για την θέση του επιθετικού και το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι κάνει και τα οικονομικά δεδομένα της κίνησης αυτής να είναι αρκετά καλά.

Βέβαια, η Τσέλσι δεν έχει ακόμη πλησιάσει την Λιλ, ωστόσο πρόσφατα ο πρόεδρος των «Λιλουά», Ολιβιέρ Λετάνγκ σε δηλώσεις του έδειξε πρόθυμος να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αφού το καλοκαίρι του 2025 μένει ελεύθερος ενώ και οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων διατηρούν πολύ καλές σχέσεις λόγω και της Στρασμπούργκ που έχει στην κατοχή της ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι.

Υπενθυμίζουμε πως η Λιλ απέκτησε τον Τζόναθαν Ντέιβιντ δαπανώντας ποσό ρεκόρ για κείνη, αφού χρειάστηκε να πληρώσει 27 εκατ. ευρώ στην Γάνδη για να τον αποκτήσει. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε εκείνος σκόραρε 26 γκολ κι έδωσε εννέα ασίστ σε 48 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα