Βλαχοδήμος: Επίσημη η μεταγραφή του στην Νιουκάστλ

vlachodimos_nottingham_forest

bet365

Η Νιουκάστλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Νότιγχαμ Φόρεστ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Άνοιξε και επίσημα το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας άφησε το Νότιγχαμ και την Φόρεστ και πήρε μεταγραφή στην Νιουκάστλ ως μέρος της συμφωνίας των δύο ομάδων για την μετακίνηση του Έλιοτ Άντερσον, που έκανε το ανάποδο δρομολόγιο, σ' ένα deal που ξεπέρασε τα 40 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος κίπερ που βρίσκεται στην Premier League από τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν και τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ από την Μπενφίκα αντί 4,9 εκατ. ευρώ, ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (01/07) από τη νέα του ομάδα

Μάλιστα, η αγγλική ομάδα πόσταρε κι ένα βίντεο με το πρώτο μήνυμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προς τους οπαδούς της νέας του ομάδας.

«Γεια σας, είμαι ο Οδυσσέας. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Νιουκάστλ. Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της τεράστιας ομάδας, που διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και προπονητές. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα