Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Έδωσε περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για τον Άντερσον κι έσπασε το μεταγραφικό της ρεκόρ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εδωσε περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για τον Άντερσον κι έσπασε το μεταγραφικό της ρεκόρ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τίναξε την... μπάνκα στον αέρα για την απόκτηση του Έλιοτ Άντερσον, αφού πλήρωσε περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της κάνοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία της.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έσπασε το μεταγραφική της ρεκόρ για τρίτη διαδοχική σεζόν. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε τον Έλιοτ Άντερσον από την Νιουκάστλ αντί 41,2 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας τα 35 εκατ. που είχε δώσει πέρυσι για τον Ιμπραχίμ Σανγκαρέ.

Ο 21χρονος Άγγλος μέσος πέρυσι πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με την φανέλα των «Καρακαξών» αγωνιζόμενος για περισσότερα από 1.100 λεπτά. Ως μέρος του deal για την συγκεκριμένη κίνηση, η Νιουκάστλ έκανε δικό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που δεν υπολογιζόταν από τα «tricky trees».

Είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή αυτή να μην έχει κίνητρα που αφορούν μόνο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Νότιγχαμ, αλλά και τον οικονομικό, αφού οι ομάδες που έχουν προβλήματα με τους κανονισμούς του PSR, όπως είναι αυτές οι δύο που ενεπλάκησαν στο deal, αλλά και οι Τσέλσι, Άστον Βίλα, Λέστερ κλπ., έχουν ξεκινήσει ένα μεταγραφικό... αλισβερίσι για να δημιουργήσουν περισσότερα έσοδα αγοράζοντας και πουλώντας η μία από την άλλη παίκτες, οι οποίοι έχουν βγει από τις ακαδημίες τους κι έτσι όλο το ποσό που καρπώνονται από την πώληση καταγράφεται λογιστικά ως κέρδος. Έτσι καταφέρνουν να αυξάνουν τα έσοδα και τα κέρδη τους.

Φυσικά η Premier League το έχει παρατηρήσει αυτό κι έχει στείλει τις ανάλογες προειδοποίησεις στις ομάδες, που δεν δείχνουν ωστόσο να νοιάζονται την προκειμένη στιγμή.

@Photo credits: Nottingham Forrest

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα