Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Κόκκινοι Διάβολοι πάνε για το «μπαμ» με Ντε Λιχτ

Νίκος Κικίδης
de_ligt_bayern_munich

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεχωρίσει τον Ματάις Ντε Λιχτ για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπάγερν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Μια από τις κορυφαίες κινήσεις του καλοκαιρινού παζαριού ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με αγγλικά και γερμανικά Μέσα, οι Κόκκινοι Διάβολοι φουλάρουν για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τη Μπάγερν, μετά την απόφαση των Βαυαρών να είναι ανοικτοί σε προτάσεις που μπορούν να καταφτάσουν για τον Ολλανδό.

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας θεωρείται επιτακτικής ανάγκης στο Μάντσεστερ και το προφίλ του Ντε Λιχτ θεωρείται ιδανικό για να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη της οπισθοφυλακής. Από την πλευρά του ο Ολλανδός είναι σύμφωνος να μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Γιουνάιτεντ, αν και ακόμα δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα η Μπάγερν θέλει να αποσπάσει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ολλανδού στόπερ, ενώ τον είχε αποκτήσει πριν δυο χρόνια από τη Γιουβέντους για 67 εκατομμύρια ευρώ.

Προς το παρόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αν και είναι απλώς θέμα χρόνου μιας και ο Έρικ Τεν Χαγκ πιέζει για την επανένωση μετά την κοινή τους θητεία στον Άγιαξ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα