Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη η ανανέωση του Τεν Χαγκ μέχρι το 2026

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη η ανανέωση του Τεν Χαγκ μέχρι το 2026

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη η ανανέωση του Τεν Χαγκ μέχρι το 2026

bet365

Επίσημη μορφή πήρε η ανανέωση του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2026.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμη δύο χρόνια και με τη... βούλα ο Έρικ Τεν Χαγκ. Η μεγάλη ανατροπή πήρε επίσημη μορφή καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε την οριστική συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό ο οποίος υπέγραψε έως και το καλοκαίρι του 2026.

Η Γιουνάιτεντ έδωσε επίσημη μορφή στη νέα συμφωνία την οποία οι δύο πλευρές είχαν «σφραγίσει» λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Τεν Χαγκ με τους «κόκκινους διαβόλους» είχε ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2025, κάτι που σημαίνει ότι η Γιουνάιτεντ έδωσε ακόμα έναν επιπλέον χρόνο στον έμπειρο Ολλανδό τεχνικό.

Ο Ολλανδός βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» μια διετία. Στον πρώτο του χρόνο κατέκτησε το League Cup κόντρα στη Νιούκαστλ και τον δεύτερο σήκωσε το FA Cup στον τελικό με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Σε 114 ματς έχει απολογισμό 68 νίκες, 15 ισοπαλίες και 31 ήττες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα