Νότιγχαμ Φόρεστ: Το Sky Sports απολογήθηκε στους Reds για το σχόλιο του Νέβιλ περί μαφίας

Νότιγχαμ Φόρεστ: Το Sky Sports απολογήθηκε στους Reds για το σχόλιο του Νέβιλ περί μαφίας

gary_neville_5

bet365

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο, Sky Sports, απολογήθηκε δημόσια στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια του Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για το κλαμπ με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Σε απολογία οδηγήθηκε το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports» προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τον σκληρό χαρακτηρισμό που είχε χρησιμοποιήσει ο Γκάρι Νέβιλ περί μαφίας.

Ο βετεράνος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επικρίνει έντονα τη διοίκηση των Reds για την ανακοίνωση που εξέδωσε κατακρίνοντας τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Έβερτον, η οποία χαρακτηρίστηκε από τον Νέβιλ σαν «ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας».

Η Φόρεστ είχε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά τα σχόλια του Νέβιλ και μήνες αργότερα το αγγλικό κανάλι υποχώρησε, εκδίδοντας ανακοίνωση απολογίας προς τους Reds στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Σε απάντηση σε μια ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ που περιγράφει τα παράπονά της για την PGMOL μετά τον αγώνα κόντρα στην Έβερτον στις 21 Απριλίου, ο Γκάρι Νέβιλ επέκρινε έντονα την προσέγγιση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το Sky Sports συζήτησε με τον Γκάρι για τη γλώσσα που χρησιμοποιείται και την πιθανότητα να της προσβολής.

Ο Γκάρι συμφώνησε να μην χρησιμοποιεί τους ίδιους ή παρόμοιους όρους σε μελλοντική μετάδοση. Το Sky Sports ζητά συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την οποιαδήποτε προσβολή που μπορεί να προκλήθηκε από αυτή τη γλώσσα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα