Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Πληρώνει τα 40 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Ζέρκζι και τον κάνει δικό της

Ζέρκζι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έτοιμη να ντύσει στα κόκκινα τον 23χρονο φορ της Μπολόνια, Τζόσουα Ζέρκζι, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τα βρήκε σε όλα μαζί του και θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του.

Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προ των πυλών. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ενισχύονται στην αιχμή του δόρατος, όντας έτοιμοι να προσγειώσουν στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζόσουα Ζέρκζι. Όπως μετέδωσε το Athletic, ο αγγλικός σύλλογος έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τον 23χρονο φορ όσον αφορά στο συμβόλαιό του και έχει ενημερώσει την Μπολόνια πως θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του, η οποία αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζέρκζι είναι ένας παίκτης με διαφορετικές ικανότητες και ατού από τον Ράσμους Χόιλουντ, τον οποίο αναμένεται να πλαισιώσει στην κορυφή της επίθεσης. Στην υπέροχη Μπολόνια της περασμένης σεζόν, ο Ολλανδός έλαμψε για τον τρόπο με τον οποίο κινούταν ανάμεσα στις γραμμές, συνέδεε το παιχνίδι της ομάδας του και βοηθούσε τους συμπαίκτες του. Σε 37 συμμετοχές με τους Ροσομπλού μέτρησε 12 γκολ και 7 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα