Πάβλιν - Νότιγχαμ: Αναλαμβάνει τη Φόρεστ και... όχι μόνο!

Newsroom
Σλοβενία
Ο Μίραν Πάβλιν, διευθυντής ποδοσφαίρου στην εθνική Σλοβενίας κάνει το μεγάλο βήμα και αναμένεται να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Νότιγχαμ, ενώ δεν αποκλείεται να έχει ρόλο σε Ολυμπιακό και Ρίο Άβε.

Ο Μίραν Πάβλιν, αλλάζει επίπεδο και αναμένεται να γίνει ο πρώτος Σλοβένος που αναλαμβάνει ένα τόσο σημαντικό πόστο στην Premier League. Από διευθυντής των εθνικών ομάδων της Σλοβενίας, ο 52χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει τα ηνία της Νότιγχαμ, όπως άλλωστε αποκάλυψε και η εφημερίδα «Delo». Ο Πάβλιν σε δηλώσεις του τόνισε πως μίλησε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη και θα αναλάβει τη θέση από 15 Ιουνίου.

«Έλαβα μια πρόταση από τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της πορτογαλικής Ρίο Άβε. Στα 52 μου χρόνια, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα συγκρότημα τριών συλλόγων. Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα. Συμφωνήσαμε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και αποκάλυψα την απόφασή μου και στον πρόεδρο της NZS, Ραντένκο Μιγιάτοβιτς, πριν από τον αγώνα με την Αγγλία».

Μάλιστα, ο Πάβλιν ευχαρίστησε τον Αλεξάντερ Τσέφεριν για την ευκαιρία που του έδωσε στη Σλοβενία λέγοντας: «Εκεί έχτισα ένα ευρύ δίκτυο και έκανα πολλές επαφές. Η UEFA σε κάνει πιο ορατό, σε παίρνουν πιο σοβαρά από ό,τι θα σε έπαιρναν ως άτομο που προέρχεται από μια μικρότερη χώρα» τόνισε. Ο 52χρονος έχει περάσει με επιτυχία από Ολίμπια, Κόπερ και Μάριμπορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα