Νότιγχαμ Φόρεστ: Αγοράζει το «City Ground»

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αγοράζει το «City Ground»

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αγοράζει το «City Ground»
Σύμφωνα με δημοσίευματα από το Νησί η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να αγοράσει την έκταση που βρίσκεται το «City Ground».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να «ριζώσει» στο «City Ground». Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί το Δημοτικό συμβούλιο του Νότιγχαμ συμφώνησε να πουλήσει τη γη που βρίσκεται το γήπεδο των Reds στο κλαμπ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές έχουν βρει τη «χρυσή τομή», όμως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Η έκταση που βρίσκεται η έδρα της Φόρεστ ανήκε στον Δήμο του Νότιγχαμ και έχει παραχωρηθεί προσωρινά στον τοπικό σύλλογο, με την τρέχουσα συμφωνία, να έχει ισχύ για ακόμα 33 χρόνια. Η νέα συμφωνία θεωρείται κρίσιμη για τα υπάρχοντα σχέδια του κλμαπ για την ανάπλαση του σταδίου, το οποίο θα επεκτείνει τη χωρητικότητά του από 29.000 σε 40.000 μέσω της ανακατασκευής δυο εξεδρών.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών είχαν «παγώσει», καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο είχε ζητήσει μεγαλύτερο ενοίκιο μετά την επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League. Η Δημοτική Αρχή ήθελε να ανεβάσει το ενοίκιο από 250.000 λίρες σε (περίπου) 1 εκατομμύριο. Oι Reds εξέταζαν μια πιθανή μετακόμιση στο Τότον στο Νότιγχαμσαϊρ για τη δημιουργία ενός νέου σταδίου χωρητικότητας 50.000 ατόμων.

Πλέον έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα και υπάρχει μια κατ'αρχήν συμφωνία για την οριστική πώληση της γης. Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της 16ης Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα