Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση ύψους 53 εκατ. ευρώ για τον Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον

Μπράνθγουεϊτ
Σύμφωνα με το «Athletic», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανήλθε κάνοντας νέα πρόταση στην Έβερτον για την αγορά του Τζάρανt Μπράνθγουεϊτ.

Το «Athletic» αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε νέα προσφορά για τον Τζάραν Μπρανθγουεϊτ της Έβερτον, η οποία ξεπερνά κατάτι τα 53 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπει και ακόμη 6 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Η προσφορά αυτή αναμένεται να απορριφθεί από τα «ζαχαρωτά» τα οποία αξιώνουν πολύ περισσότερα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή τους και δείχνουν προς στιγμήν να διατηρούν μία άτεγκτη στάση στην υπόθεση αυτή, παρ' ότι είναι μία από τις ομάδες που αντιμετωπίζει κάποια θέματα με το PSR.

Ο 22χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Μπορεί να μην μπόρεσε τελικά να είναι στους εκλεκτούς του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Euro 2024, αλλά είχε πολύ καλή απόδοση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βοηθώντας την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εκείνος πραγματοποίησε 41 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ στα περισσότερα από 3.700 λεπτά στα οποία αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα