Premier League: Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ ενδιαφέρονται για την Μπορντό και το Big-6 γεμίζει... αδελφικά σωματεία

Τζον Χένρι - Λίβερπουλ
Η Fenway Sports Group, το επενδυτικό fund πίσω από τη Λίβερπουλ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Μπορντό και αναμένεται να κάνει τους Ρεντς τον πέμπτο σύλλογο του Big-6 με... αδελφικό σωματείο.

Βαδίζει προς τη νέα εποχή η Premier League. Μια εποχή που θα δει τους πέντε από τους έξι πιο ισχυρούς συλλόγους της να έχουν «αδελφικές» σχέσεις με άλλες ομάδες εκτός Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ είναι αυτή που δείχνει έτοιμη να μπει σε αυτόν τον χορό, αφού, όπως μετέδωσαν οι Times, η Fenway Sports Group, το επενδυτικό fund πίσω από τους Ρεντς, ενδιαφέρεται να προσθέσει ακόμα ένα club στον όμιλό της και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Μπορντό, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Σε περίπτωση που το deal πραγματοποιηθεί, η Λίβερπουλ θα ακολουθήσει και επίσημα τον δρόμο που έχουν χαράξει η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ.

Υπενθυμίζουμε πως οι ιδιοκτήτες των Σίτιζενς έχουν κεφάλαια σε ακόμα έντεκα συλλόγους, προεξεχούσης της Τζιρόνα, και αυτοί των Κόκκινων Διαβόλων στη Νις. Η Τσέλσι έχει για «αδερφάκι» της το Στρασβούργο και η Άρσεναλ τους Κολοράντο Ράπιντς του MLS. Η Τότεναμ μπορεί δηλαδή να μείνει... μόνη της ως η μοναδική ομάδα του αγγλικού Big-6 χωρίς αδελφικό σωματείο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα