Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: «Κόκκινος διάβολος» ο Ζίρκζι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: «Κόκκινος διάβολος» ο Ζίρκζι

Newsroom
Ζέρκζι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Τζόσουα Ζίρκζι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ολοκληρωθεί, με τον Ολλανδό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο.

Όπως ήταν γνωστό ήδη το προηγούμενο διάστημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέταζε την περίπτωση του Τζόσουα Ζίρκζι για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, και ο Ολλανδός επιθετικός, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Οράνιε από την Αγγλία για το EURO 2024, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος των «κόκκινων διαβόλων». Η Γιουνάιτεντ θα πληρώσει στην Μπολόνια περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο επιθετικό.

Ο Ζίρκζι, που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022 στην Μπολόνια, με τα 12 γκολ και τις 7 ασίστ που σημείωσε, βοήθησε σημαντικά την περασμένη σεζόν την ομάδα που Τιάγκο Μότα να τερματίσει στην 5η θέση της Serie A.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα