Σε τρομερή φόρμα ο Ποντένσε: Το «ουάου» στο... τακουνάκι και η γκολάρα στην προπόνηση με τη Γουλβς (vid)

ελλαδα
Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται με την αποστολή της Γουλβς στην Ισπανία και μέσα από ένα βίντεο της ομάδας στην προπόνηση, ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ο Ολυμπιακός παλεύει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Ντάνιελ Ποντένσε μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στον Πειραιά ωστόσο ο ίδιος, εν αναμονή των εξελίξεων, βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της Γουλβς στην Ισπανία.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σε συνέχεια των πεπραγμένων του με τον Ολυμπιακό, κάτι που φάνηκε σε ένα βίντεο του συλλόγου μέσα από την προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ποντένσε ήταν πρωταγωνιστής στα δύο τέρματα, όπου στο ένα κάνει ένα ωραίο τακουνάκι, κάνοντας τους πάντες να φωνάξουν «ουάου» ενώ στο δεύτερο, νικάει τον τερματοφύλακα με ένα εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ, αφού πρώτα έχει ντριμπλάρει τον αμυντικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα