Τέλος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κούλης Δουρέκας

Τέλος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κούλης Δουρέκας

Newsroom
ελλαδα
Ο Κούλης Δουρέκας αποτελεί παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Μίραν Πάβλιν να είναι ο εκλεκτός για να τον αντικαταστήσει στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Αλλαγές στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς ο Κούλης Δουρέκας αποτελεί παρελθόν από τον αγγλικό σύλλογο, με τον Μίραν Πάβλιν να είναι ο εκλεκτός για διάδοχός του.

Ο Έλληνας παράγοντας ανέφερε: «Έχω περάσει 5 ξεχωριστά χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κ. Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη τους σε μένα και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ονειρευόμασταν να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό επιτελείο που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια κατέστησαν δυνατό αυτό το επίτευγμα. Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς οπαδούς μας, που καλωσόρισαν την οικογένειά μου και εμένα στο Νότιγχαμ. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Καθώς προχωράω σε νέες προκλήσεις, θα αγαπώ πάντα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα έχω για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»,

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα