Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση στην Φιορεντίνα για Μιλένκοβιτς

Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση στην Φιορεντίνα για Μιλένκοβιτς

Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση στην Φιορεντίνα για Μιλένκοβιτς
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ έστειλε στην Φιορεντίνα την προσφορά της για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Χθες ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ενημέρωσε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε συζητήσεις με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του Νεμάνια Μιλένκοβιτς και σήμερα επανήλθε με νέα ανάρτηση όπου ανέφερε πως η αγγλική ομάδα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Τα «tricky trees» κατέθεσαν επίσημα την προσφορά τους στην ιταλική ομάδα για την αγορά του 26χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «βιόλα» μέχρι το καλοκαίρι του 2027 ενώ έχει αποκτηθεί προ επταετίας από την Παρτιζάν αντί 5,5 εκατ. ευρώ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μιλένκοβιτς πραγματοποίησε 50 συμμετοχές με την φανέλα της Φιορεντίνα (έδωσε και δύο ασίστ), αντιμετωπίζοντας και τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό του Conference League, όπου έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. Μάλιστα, ο 57 φορές διεθνής με την εθνική Σερβίας ποδοσφαιριστής πήγε και στο Euro της Γερμανίας με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Φιορεντίνα είανι πρόθυμη να τον παραχωρήσει μόνο με μία καλή πρόταση ενώ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, αφού έχει κλείσει τον Νικολάς Βαλεντίνι από την Μπόκα Τζούνιορς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα