Νότιγχαμ: Φουλάρει για τον Μιλένκοβιτς

Milenkovic
Η Νότιγχαμ Φόρεστ φουλάρει για την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς, ο οποίος είναι ανοιχτός στη μετακίνησή του από την Φιορεντίνα.

H Nότιγχαμ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς και ήδη έχει αρχίσει επαφές με την Φιορεντίνα. Όπως αποκάλυψε το «Athletic», η Φόρεστ θέλει να κλείσει άμεσα το deal, ώστε να έχει τον Σέρβο δεξιοπόδαρο στόπερ στα πλάνα της για την έναρξη της σεζόν. Ο 26χρονος Σέρβος, ο οποίος ήταν βασικός στο ΕURO 2024, επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Βιόλα και η Premier League είναι γι αυτόν η ιδανική επιλογή.

Ο Μιλένκοβιτς ηγέτης της Φιορεντίνα που έφτασε σε διαδοχικούς τελικούς του Conference League με Γουέστ Χαμ και Ολυμπιακό το 2023 και το 2024 αντίστοιχα αρέσει πολύ στη Νότιγχαμ και είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Η Φόρεστ έχει αποκτήσει τον γκολκίπερ, Κάρλος Μιγκέλ, αλλά και τους Ελιοτ Αντερσον, αλλά και Ντα Σίλβα Μορέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα