Ποντένσε: Ο Πορτογάλος γρονθοκόπησε αντίπαλο σε φιλικό της Γουλβς, λόγω ρατσιστικής επίθεσης σε συμπαίκτη του

Ποντένσε: Ο Πορτογάλος γρονθοκόπησε αντίπαλο σε φιλικό της Γουλβς, λόγω ρατσιστικής επίθεσης σε συμπαίκτη του

Newsroom
ΠΟΝΤΕΝΣΕ
Χαμός επικράτησε στο φιλικό της Γουλβς με την Κόμο όταν ο Ντάνιελ Ποντένσε γρονθοκόπησε αντίπαλο του μετά από ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Κορεάτης συμπαίκτης του, Χουάνγκ Χι-Τσαν!

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Ντάνιελ Ποντένσε στο φιλικό παιχνίδι της Γουλβς με την Κόμο. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού αποβλήθηκε στη φιλική αναμέτρηση λόγω ενός περιστατικού στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής.

Ο Πορτογάλος γρονθοκόπησε έναν αντίπαλο του, όταν εκείνος επιτέθηκε ρατσιστικά στον επιθετικό της Γουλβς, Χουάνγκ Χι-Τσαν! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Ποντένσε θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να επιτίθεται στον ποδοσφαιριστή της ιταλικής ομάδας.

Οι άνθρωποι της Γουλβς ρώτησαν τον Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο της διακοπής του αγώνα, με τον επιθετικό των «λύκων» ωστόσο να δίνει αρνητική απάντηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα