Τσέλσι: Ο Τζάκσον υπερασπίστηκε τον Έντσο με αναρτήσεις στα social media

Τσέλσι: Ο Τζάκσον υπερασπίστηκε τον Έντσο με αναρτήσεις στα social media

Newsroom
enzo_chelsea_sad
Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις στα social media ο Νίκολας Τζάκσον υπερασπίστηκε τον Έντσο Φερνάντες μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από τα ρατσιστικά συνθήματα που τραγουδούσαν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αργεντινής.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας του ρατσιστικού συνθήματος που τραγούδησαν οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Copa America.

Ο Έντσο Φερνάντες ήταν αυτός που εμφανίστηκε να τραγουδά ρατσιστικά συνθήματα κατά των Γάλλων διεθνών στο πλαίσιο των πανηγυρισμών της κατάκτησης του Copa America μαζί με τους συμπαίκτες του, με τον Γουέσλεϊ Φοφανά της Τσέλσι να τοποθετείται δημοσίως για το ζήτημα.

Μπορεί ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός να έδειξε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του για τον Φερνάντες, ωστόσο ο Νίκολας Τζάκσον αποφάσισε να πράξει διαφορετικά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Τσέλσι υπερασπίστηκε τον Αργεντινό χαφ και με δύο αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τάχθηκε υπέρ του συμπαίκτη του στους «μπλε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα