Λίβερπουλ: Ο Τζον Χάιτινχα ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή

Λίβερπουλ: Ο Τζον Χάιτινχα ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Τζον Χάιτινχα ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή
Η Λίβερπουλ λίγο μετά από την έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε τον Τζον Χάιτινχα ως νέο βοηθό προπονητή.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας το νέο βοηθό προπονητή, Τζον Χάιτινχα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Έβερτον είναι η τελευταία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ και θα είναι βοηθός του συμπατριώτη του, Άρνε Σλοτ.

Την Τετάρτη (17/7) μέσω ανακοίνωσης ο σύλλογος των Ρέντς καλοσώρισε τον Χάιτινχα: «Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του ο Χάιτινχα έκανε το όνομά του αγωνιζόμενος στη θέση του στόπερ και είχε 87 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας, ενώ αγωνίστηκε σε Άγιαξ, Ατλέτικο, Έβερτον, Φούλαμ και Χέρτα πριν κρεμάσει τα παπούτσια του το 2016.

Έπειτα πέρασε στην προπονητική, δουλεύοντας με αρκετές ομάδες του Άγιαξ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, πριν αναλάβει την πρώτη ομάδα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Χάιτινχα δούλεψε ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα της Γουέστ Χαμ και τώρα εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του Άρνε Σλοτ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα