Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο προπονητής της Γουλβς θέλει να δώσει «δεύτερη ευκαιρία» στον Ποντένσε σύμφωνα με τους Άγγλους

Ντάνιελ Ποντένσε
Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην προετοιμασία της Γουλβς στην Ισπανία και στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Γκάρι Ο' Νιλ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Ντάνιελ Ποντένσε δεν σταματά να βρίσκεται στην επικαιρότητα της Γουλβς τις τελευταίες μέρες, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να είναι το κεντρικό πρόσωπο από την προετοιμασία στην Ισπανία.

Παρόλο που θεωρείται «έκπληξη» ότι μπήκε στην αποστολή, ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού έκανε μία εντυπωσιακή προετοιμασία και ήδη έχει κερδίσει αρκετούς πόντους από τους ανθρώπους της ομάδας, παρά το σκηνικό που έγινε στο φιλικό με την Κόμο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά media που ακολούθησαν τη Γουλβς στην προετοιμασία, ο προπονητής του συλλόγου, Γκάρι Ο' Νιλ φαίνεται πως θα ήθελε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Πορτογάλο και να τον κρατήσει στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για να τον αποκτήσει από τους «λύκους», με τον παίκτη να επιθυμεί και εκείνος την επιστροφή στο Λιμάνι. Μετά την Ισπανία, η Γουλβς θα συνεχίσει την προετοιμασία της στις ΗΠΑ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα