Γουέστ Χαμ: Σε συζητήσεις για την επιστροφή του Καντέ απ' τη Σαουδική Αραβία με 24 εκατ.

Newsroom
Γουέστ Χαμ: Σε συζητήσεις για την επιστροφή του Καντέ απ' τη Σαουδική Αραβία με 24 εκατ.
Η Γουέστ Χαμ θέλει να φέρει πίσω στην Ευρώπη τον πρώην μέσο της Τσέλσι Ν'Γκόλο Καντέ από την Αλ Ιτιχάντ.

Γουέστ Χαμ και Αλ Ιτιχάντ διαπραγματεύουνται την επιστροφή του 33χρονου Ν' Γκολό Καντέ πίσω στην Ευρώπη και την Premier League. Σύμφωνα με τον Guardian οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχει διάθεση για συμφωνία.

Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία το 2023 μετά από επτά χρόνια στην Τσέλσι, πιστεύεται ότι είναι ευχαριστημένος με την τωρινή του ομάδα, αλλά είναι ανοιχτός στο να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να πληρώσει περίπου 24 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον μέσο, ο οποίος απέδειξε στο Euro 2024 ότι εξακολουθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα «σφυριά» επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν έναν αμυντικό μέσο, αφού ο Κάλβιν Φίλιπς δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες κατά τη διάρκεια του δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη σεζόν και η συμφωνία του δεν έγινε μόνιμη.

Ο νέος προπονητής τους, Ζουλέν Λοπετέγκι, είναι μακροχρόνιος θαυμαστής του Γάλλου μέσου και ήθελε να τον αποκτήσει και κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα