Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά και στην απόκτηση του Ουγκάρτε από την Παρί

Νίκος Κικίδης
Ουγκάρτε
Για την απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν φουλάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δυο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Η απόκτηση του Λενί Γιορό από τη Λιλ φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η όρεξη άλλωστε φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά στους Κόκκινους Διάβολους, οι οποίοι έχουν στα σκαριά ακόμα μια προσθήκη από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Ουρουγουανό αμυντικό μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Μανουέλ Ουγκάρτε, ο οποίος εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στο Παρίσι και μοιραία τράβηξε τα βλέμματα από κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», η Γιουνάιτεντ έχει φουλάρει για την απόκτηση του 23χρονου και οι δυο ομάδες μάλιστα φέρεται να βρίσκονται στην τελική ευθεία για μια συμφωνία που θα στείλει τον Ουρουγουανό στο Μάντσεστερ και την Premier League.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος φαίνεται ανοικτός μπροστά στην πρόκληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και ακόμα μένει να διευθετηθούν κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες προτού γίνει λόγος για deal.

Εφόσον τελικά έρθει το πράσινο φως, ο Ουγκάρτε θα αποχωρήσει από την Παρί μόλις μια σεζόν μετά τη μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα