Αλ Ιτιχάντ, μεταγραφές: «Κλείνει» τον Ντιαμπί της Άστον Βίλα για 60 εκατ. ευρώ

Newsroom
Ντιαμπί - Άστον Βίλα
Στη Σαουδική Αραβία και την Ατ Ιτιχάντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μούσα Ντιαμπί, με την Άστον Βίλα να τον παραχωρεί έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Αλ Ιτιχάντ αγοράζει από... Ευρώπη, με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να εντάσσει στο ρόστερ της τον Μούσα Ντιαμπί της Άστον Βίλα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη, καθώς ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Λοράν Μπλαν. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 25χρονος Γάλλος θα είναι πενταετές, ενώ η Βίλα θα εισπράξει 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντιαμπί είχε έρθει στους Villans το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ και μέτρησε 10 γκολ και 9 ασίστ σε 54 συμμετοχές.

Η Αλ Ιτιχάντ εξετάζει επίσης τις περιπτώσεις των Έντερσον και Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της.

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα