Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Εξετάζει Έζε, εάν φύγει ο Ντε Μπρόινε

Eberechi Eze
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Σίτι τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού Εμπερέτσι Έζε, στο ενδεχόμενο πώλησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Την ώρα που ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εμφανίζεται να τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ιτιχάντ για τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει τις επιλογές της για να καλύψει το κενό του μαέστρου της. Όπως αναφέρουν δημοσίευματα από το Νησί μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αυτή του Εμπερέτσι Έζε.

Πρόκειται για 26χρονο μεσοεπιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας και ήταν στην αποστολή για το EURO 2024 (τρεις εμφανίσεις ως αλλαγή). Αγωνίζεται κυρίως στο «10» αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά.

Πήγε στην Κρίσταλ Πάλας το 2020, με μεταγραφή 17,8 εκατομμυρίων ευρώ από την ΚΠΡ και μέχρι σήμερα μετράει 124 εμφανίσεις, 26 γκολ και 17 ασίστ. Την προηγούμενη σεζόν σκόραρε 11 φορές και μοίρασε έξι ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Ο Έζε έχει συμβόλαιο με τους Αετούς μέχρι το 2027 και κοστολογείται στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής Βρετανός μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Άρσεναλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα