Αστον Βίλα: Τα μάτια της στον Ζοάο Φέλιξ

Αστον Βίλα: Τα μάτια της στον Ζοάο Φέλιξ
Στην Αστον Βίλα θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ζοάο Φέλιξ προσφέροντας του μία ακόμη ευκαιρία στην καριέρα του.

Η Άστον Βίλα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ αυτό το καλοκαίρι καθώς στην Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι δεν θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους με μόνιμη μεταγραφή αφού η υπάρχουσα συμφωνία ήταν με μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος πέρασε την τελευταία μιάμιση σεζόν ως δανεικός σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Premier League αυτό το καλοκαίρι καθώς η Άστον Βίλα, σύμφωνα με τον Guardian, θέλει να τον κάνει δικό της,

Το μέλλον του Φέλιξ, αυτή τη στιγμή, παραμένει αβέβαιο, από τη στιγμή που οι μπλαουγκράνα θέλουν να προχωρήσουν στις μεταγραφές των Νίκο Γουίλιαμς και τον Ντάνι Όλμο. Επίσης, η Marca ανέφερε νωρίτερα φέτος ότι οι Καταλανοί δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ λόγω των οικονομικών της ζητημάτων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα