Τσέλσι: Πρώην παίκτης των «μπλε» που κόστισε σχεδόν 40 εκατ. έγινε οικοδόμος

Τσέλσι: Πρώην παίκτης των «μπλε» που κόστισε σχεδόν 40 εκατ. έγινε οικοδόμος

Newsroom
Τσέλσι: Πρώην παίκτης των «μπλε» που κόστισε σχεδόν 40 εκατ. έγινε οικοδόμος
Αφού έβαλε τέλος στην καριέρα του, ο Ντάνι Ντρίνκγουoτερ που είχε κοστίσει στην Τσέλσι 37 εκατομμύρια ευρώ, ξεκίνησε να δουλεύει ως οικοδόμος.

Ο Ντάνι Ντρίνκγουoτερ ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της Λέστερ στο έπος του 2016, όταν οι «αλεπούδες» κατέκτησαν την Premier League και σόκαραν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Δύο χρόνια αργότερα, έκανε και τη μεταγραφή της καριέρας του, μετακομίζοντας στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι η οποία δαπάνησε 37 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, η καριέρα του Ντρινκγουότερ πήρε την κατιούσα. Ο Άγγλος χαφ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ποτέ στις προσδοκίες της Τσέλσι και αφού παραχωρήθηκε αμέτρητες φορές δανεικός δίχως να στεριώσει, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση τον Οκτώβρη του 2023. Ο Ντρίνκγουoτερ έχει ήδη βρει κάτι για να ασχολείται και να συνεχίσει να βγάζει τα προς το ζην. Παρότι έχει εκατομμύρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Λέστερ και Τσέλσι ξεκίνησε να δουλεύει ως οικοδόμος.

Με ανάρτηση στα social media ο Άγγλος χαφ έδειξε σε όλους τους ακολούθους του το νέο του επάγγελμα. Μάλιστα ένας χρήστης του απάντησε πώς «Έχεις πιάσει πάτο Ντάνι», με τον Άγγλο χαφ ωστόσο να απαντά και να τονίζει πώς είναι κάτι που το κάνει από δική του επιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα