Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τινάζει τη μπάνκα και δίνει 100 εκατ. ευρώ για Τσάβι Σίμονς

Ο Τσάβι Σίμονς, που «σαρώνει» στην Bundesliga, έχει στο... μυαλό του τον Παναθηναϊκό (vid)
Ετοιμη να κάνει τεράστιο... μπαμ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας 100 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Τσάβι Σίμονς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται διατεθειμένη να... επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου αλλά και της Λειψίας στην κούρσα για την απόκτηση του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Τσάβι Σίμονς, σύμφωνα με την Sport.

Το εν λόγω Μέσο υποστηρίζει επίσης ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι έτοιμοι να ξοδέψουν 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν τον παίκτη δικό τους.

Ο Σίμονς ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν σ' αυτό το Euro με την Ολλανδία, σημειώνοντας το πρώτο γκολ εναντίον της Αγγλίας στον ημιτελικό.

Ο 21χρονος ήδη μετράει 141 επαγγελματικές συμμετοχές με 52 γκολ και 42 ασίστ, ενώ πέρυσι κατέγραψε σε 43 ματς, 10 γκολ και 15 ασίστ έχοντας σούπερ σεζόν με την Λειψία στην οποία έπαιξε ως δανεικός από τους Παριζιάνους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα