Χάμες Ροντρίγκες: Ενδιαφέρον από Νότιγχαμ Φόρεστ και Θέλτα

Χάμες Ροντρίγκες: Ενδιαφέρον από Νότιγχαμ Φόρεστ και Θέλτα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ελεύθερος Χάμες Ροντρίγκες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της Νότιγχαμ Φόρεστ όσο και της Θέλτα.

Μετά το τρομερό Copa America που έκανε ο MVP Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Κολομβίας έμεινε ελεύθερος από τη Σάο Πάολο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο 33χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και μια από τις πρώτες ομάδες που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της είναι η Πόρτο, η οποία θέλει να τον φέρει ξανά στο «Ντραγκάο» ύστερα από έντεκα χρόνια.

Πάντως όπως είναι λογικό ο αρχηγός της Κολομβίας βρίσκεται στη λίστα και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα με το «TBR Football» η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε επαφή με τους εκπροσώπους του Χάμες για να τον φέρει και πάλι στο Νησί, τρία χρόνια μετά το πέρασμα του από την Έβερτον.

Από την πλευρά του ο Ισπανός δημοσιογράφος Σάντι Πεόν υποστηρίζει πως η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα έχει καταθέση πρόταση στον Ροντρίγκες. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει παίξει μια τετραετία στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα