Τσέλσι: «Ξύλο» στο φιλικό των «μπλε» με τη Ρέξαμ, δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα

Τσέλσι: «Ξύλο» στο φιλικό των «μπλε» με τη Ρέξαμ, δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα

Newsroom
Τσέλσι
Με ένταση ξεκίνησε το πρώτο φιλικό της Τσέλσι στις ΗΠΑ απέναντι στη Ρέξαμ, καθώς μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν για να ανάψουν τα αίματα και να πιαστούν στα χέρια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Το γκολ του Ουγκοτσούκου έσωσε την Τσέλσι από την ήττα στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρέξαμ. Ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με ανεβασμένους τόνους, καθώς μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Λιβάι Κόλγουιλ, πιάστηκε στα χέρια με τον ποδοσφαιριστή της Ρέξαμ, Τζέιμς ΜακΛιν. Ο ακραίος επιθετικός της Ρέξαμ μπήκε δυνατά σε μια μονομαχία στο 2ο λεπτό του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Κόλγουιλ να χάνει την ψυχραιμία του και να του επιτίθεται. Ο Άγγλος στόπερ έπιασε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή από την μπλούζα, πριν ακολουθήσουν μερικά σπρωξίματα και από τις δύο πλευρές.

Η «φωτιά» ωστόσο έσβησε άμεσα καθώς τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (2-2), με την Τσέλσι να ισοφαρίζει στο 82ο λεπτό του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα