Γουέστ Χαμ και Μπάγερν κοντά σε συμφωνία για Μαζράουι

Νίκος Κικίδης
mazraoui_bayern
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαζράουι φαίνεται να βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, η οποία σύμφωνα με το «Athletic» διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για το deal με τη Μπάγερν.

Προς Αγγλία και Premier League φαίνεται πως οδεύει ο Νουσαΐρ Μαζράουι. Σύμφωνα με το «Athetic», Γουέστ Χαμ και Μπάγερν βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαροκινού αμυντικού, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται τα ποσά γύρω από το πιθανό deal.

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, η Γουέστ Χαμ προχώρησε πιο πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στις διαπραγματεύσεις με τους Βαυαρούς που είναι έτοιμοι να ανάψουν το πράσινο φως.

Από την πλευρά του ο Μαζράουι έχει συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους με το αγγλικό κλαμπ και απομένουν μονάχα λεπτομέρειες μέχρι την ανακοίνωση του deal. Την περσινή περίοδο ο Μαζράουι κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν με απολογισμό τέσσερις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα