Λίβερπουλ: Ο Τζόουνς αναφέρθηκε στη διαφορά που βλέπει ανάμεσα σε Σλοτ και Κλοπ

Λίβερπουλ: Ο Τζόουνς αναφέρθηκε στη διαφορά που βλέπει ανάμεσα σε Σλοτ και Κλοπ

Newsroom
arne_slot
Ο Κούρτις Τζόουνς κλήθηκε να μιλήσει για τις αλλαγές που έχει εντοπίσει στη Λίβερπουλ με την έλευση του Άρνε Σλοτ, με τον Άγγλο χαφ να αναφέρεται και στον τρόπο παιχνιδιού των «κόκκινων» επί Γιούργκεν Κλοπ.

Έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι, η Λίβερπουλ έχει μπει πλέον σε νέα εποχή, με τον Άρνε Σλοτ να έχει αναλάβει τα ηνία. Ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να σηκώσει το βαρύ φορτίο που άφησε στον πάγκο ο Γερμανός τεχνικός και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων των «κόκκινων» οι οποίοι είχαν αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον Κλοπ.

Ο Κούρτις Τζόουνς πάντως δείχνει να έχει ήδη εντυπωσιαστεί με τον νέο του προπονητή. Ο Άγγλος χαφ κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές που έχει παρατηρήσει με την έλευση του Σλοτ και στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του Ολλανδού, τονίζοντας πως πλέον οι «κόκκινοι» δεν βιάζονται στην επίθεση, παίζοντας πιο ορθολογικά.

«Οι αρχές παραμένουν ίδιες, αλλά νιώθω ότι οι κεντρικοί μέσοι είναι πλέον η καρδιά της ομάδας. Δεν βιαζόμαστε πλέον, θέλουμε να έχουμε την μπάλα και να σπάμε με αυτόν τον τρόπο τις αντίπαλες άμυνες. Παίζουμε περισσότερο σαν ομάδα. Θεωρώ ότι στο παρελθόν βιαζόμασταν περισσότερο. Κερδίζαμε την μπάλα και παίζαμε πιο άμεσα», τόνισε ο Κούρτιτς Τζόουνς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα